Konser etkinliğinde, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Bel. Başkan Yardımcısı Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, bazı daire amirleri, binlerce bay ve bayan vatandaşların izlediği konser etkinliğinde ilk olarak Karapınarlı mahalli sanatçı Yüksel Gönüllü sahne aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı konuşmada “ Karapınar Belediyesi olarak fiziki hizmetlerimizin yanı sıra göreve geldiğimiz andan itibaren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü kurarak Sosyal Belediyeciliğe ve Sosyal faaliyetlere de ağırlık verdik ve halkımızla iç içe olmaya da devam ediyoruz. Burada bizleri kırmayarak ilçemizde misafir edilen çok değerli sanatçımız Bülent Serttaş ve ekibine, Mahalli sanatçımız aynı zamanda hemşerimiz Yüksel Gönüllü ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhuriyet meydanını hınca hınç dolduran siz değerli hemşerilerime katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yine bu alanda 18-23 Ağustos tarihleri arasında Kültür Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü’nden temin ettiğimiz ve halkımıza nostalji yaşatmak amacı ile 6 adet film gösterimi halkımız tarafından izlenmiş olup, bundan böylede Sosyal faaliyetlere ağırlık verilerek ilçemiz ve toplum yararına olan çalışmalarımız devam edecektir” dedi.          

Başkan Yaka konuşmasının ardından sanatçı Bülent Serttaş’a ve Mahalli Sanatçı Yüksel Gönüllü’ye Karapınar’ı simgeleyen hediye takdim etti. Sanatçı Bülent Serttaş, Belediye Başkanı Karapınar’ın tarihi ve doğal güzelliklerini kendilerine gezdirip gösterildiğini, Sultan Selim Cami ve külliyelerine, meke ve acı göllerine hayran kaldığını, Karapınar’ı çok sevdiğini, Karapınar halkının çok misafirperver ve samimi bulduğunu, ayrıca Karapınar Yoğurdunu, hırtlağını, küflü peynirini, koyun yağını çok begendiğini ifade ederek bu gıdaları yediğini ifade etti ve Karapınar halkı ile kendilerini buluşturan Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi

Sanatçı Yüksel Gönüllü ve ardından sahneye çıkan Bülent Serttaş ekipleri ile birlikte seslendirdikleri birbirinden değerli müzik ziyafeti ile halkımızı coşku dolu bir gece yaşattılar.

Karapınar vatandaşları olarak bu konserden çok memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin devamını dileyen vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve ekibine şükranlarımızı sunarken, ayrıca bizlere güzel bir gece yaşattığı, müzik ziyafeti ile bizlere moral kaynağı olan  sanatçılarımız Bülent Serttaş ve saz ekibine, Yüksel Gönüllü ve saz ekibine çok teşekkür ediyoruz diyerek duygularını dile getirdiler.