Saat 10.00 da başlayan genel Kurul Divanın oluşturulması ve hesap bilançosunun okunması ile devam etti. Genel kurulda yeni yönetim kurulu seçiminin açık oyla ya da gizli oyla yapılması delegelerin oylarına sunuldu. Açık oylama ile yapılması kabul edilen genel kurulda, tek liste yönetime adaylığını açıkladı. Oy birliği ile kabul edilen liste şöyle. Karapınar Belediyespor Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Zekeriya Coşar, Murat Zararsız, Bülent Ümit, İzzettin Mavi, Mehmet Gönüllü, Mustafa Güllü, Murat Sözen, İbrahim Öztürk, Ahmet Akyıldız.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri,
Sami Sağdıç, Mehmet Gökcan, Cüneyt Ersöz, Yaşar Karabacak, Cevdet Acemoğlu
Denetleme Kurulu Asil Üyeler
Mustafa Aşıroğlu, Gürhan Ersoy, Yücel Halıcı
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler
Muhammet Şenkul, Mehmet Emekli, Durmuş Üre
A.S.K.F Delegeleri
Mehmet Gökcan, Zekeriya Coşar, Murat Zararsız
Genel kurulun sakin ve sessiz geçmesinin ardından söz alan Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Genel Kurulun ilçemize hayırlı olmasını ve yeni yönetime gelenlere başarılar diledi. Yaka, “İlçemizde sporun daha güzel yerlere gelmesi için biz Belediye olarak destek vermeye devam edeceğiz. Hatta ilçemizde farklı alanlarda spor faaliyetlerinin oluşması için çalışmalar yapacağız. Sizler sporun içinde insanlar olarak fikirleriniz ile biz de belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde hizmet edeceğiz. Karapınar Belediyespor’un yapılan Genel Kurul toplantısı İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Karapınar Belediyespor yönetim kurulu adına Zekeriya Coşar, yönetim kurulu olarak Karapınar Belediyesporu en güzel şekilde yönetmeye çalışarak, taraftara zafer coşkusunu yaşatmaya ve Karapınar Belediyesporu daha yükseklere taşımaya çalışacaklarını söyledi. Bu güne kadar emek verip çalışan tüm spor severlere teşekkür eden Coşar, genel kurulun bitmesi ile yeni yönetim kurulu üyeleri ile fikir alış verişinde bulundu.