Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, 10 Ağustos 2005 tarihli ve 9207 Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin Yönetmelik gereği ilçemizde bulunan kahvehane ve çay ocaklarının genel denetimleri yapılmaktadır.

Yapılan denetimlerde; İşyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının olup olmadığı, genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çalışanların hijyen belgeleri, İş gömleği, fiyat listesi, hijyen eğitim belgesi, kullanılan malzemelerin tamamının temiz olup olmadığı,  tavla ve okey takımları ile iskambil kağıtlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı gibi genel denetimler Zabıta Memurlarından Mehmet Koç, Yusuf Erdoğan, Murat Taşpınar, Şamil Musa Akyıl, Hasan Güngör tarafından yapıldığı görüldü.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Halkımızın sağlığını her zaman ön planda tutmaktayız. Sağlıklı ve temiz ortamlarda oturup kalkmalarını arzu ediyoruz. Bundan dolayı Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri kahvehane, çay ocakları gibi yerler haricinde diğer işyerlerine yönelik denetimleri aralıksız devam edecektir. Esnaflarımızın temizlik kurallarına harfiyen uymalarını arzu ediyoruz.”dedi (M.Ceyhan)