Ek gündem maddesi olan İpekçi mahallesinde 3102 ada 1 nolu parselde planlanmış olan idari hizmet alanının yapılaşma koşullarının yeniden düzenlemesinin görüşülmesi gündeme alınması oy birliği ile karar verildi.
Gündem Maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemde bulunan 1. Madde : 2019 yılı ücret tarifesi görüşülmesi yapılarak Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi. 2. Madde: İlçemiz çeşitli mahallelerinde arsa satışlarının yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 3. Madde: Belediye Meclisinin 07/09/2018 tarih ve 76 sayılı karar ve 08/10/2018 tarih ve 82 sayılı kararı gereğince tespit edilen bilir kişilere ilave ve değişikliğin yapılması görüşülerek İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi. 4. Madde: Boş kadro değişikliği iptal ve ihdası görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 5. Madde: Çevre Bakanlığı tarafından Belediyemizce hibe olarak verilen sıkıştırılmalı çöp kamyonunun kamu hizmetine tahsisi ve amacı dışında kullanılmaması hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ek gündem maddesiolan İpekçi mahallesinde 3102 ada 1 nolu parselde planlanmış olan idari hizmet alanının yapılaşma koşullarının yeniden düzenlemesinin görüşülerek İmar Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi. Kasım ayının ikinci bileşiminin 08.11.2018 Perşembe günü saat 10.00 da tekrar toplanmasına oy birliği ile karar verildi.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Meclis Üyelerine yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili genel bilgiler verdi. Belediye Meclis toplantısını izleyen Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümünde okuyan öğrencilere Karapınar'ı tanıtıcı kitap ve broşürler hediye ederek öğrencilerin dilek ve temennilerini dinleyerek her konuda yardımcı olacağını belirtti ve toplu olarak öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.