Madde: (1)- 2018 yılı ücret tarifesi hususunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon raporu okundu, görüşüldü ve 2018 Yılı ücret tarifesi oy birliği ile kabul edildi.

Madde: (2)- 2018 Yılı Analitik bütçe hususunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak görüşüldü ve 2018 Yılı Analitik Bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Madde: (3)- İlçenin Adalet ve Cumhuriyet Mahallelerinin bir kısmında 1/1000 ölçekli uygulama imar plan revizyonunun yapılması hususunda hazırlanan İmar Komisyonu raporu okundu, görüşüldü ve uygulama imar planı revizyonunun yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Madde: (4)- İlçenin İpekçi ve Hankapı Mahallelerinin bir kısmında 1/1000 ölçekli uygulama imar plan revizyonunun yapılması hususunda hazırlanan İmar Komisyon Raporu okundu, görüşülerek 1/1000 ölçekli uygulama imar plan revizyonunun yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Madde: (5)- İlçenin İslik ve Kayalı Mahallelerinde bazı parsellerde Maliye Hazinesi adına hisseli bulunan parsellerin Belediye adına satın alınması görüşüldü ve Belediye adına satın alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesi ve oturum oy birliği ile kapandıktan sonra, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Yöresel Ürünler ve El Sanatları Satış Merkezi hakkında, yapılan, yapılacak olan çalışmalar ile projeler hakkında Belediye Meclis Üyelerine geniş bilgiler verdi. Meclis üyelerinden gelen soruları cevaplandıran Başkan Yaka, Yöresel Ürünler ve El Sanatları Satış Merkezi açılışı ve aşure ikramı için Meclis Üyelerini davet ederek meclis salonundan hep birlikte davet edilen yere gidildi.