Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Özgür İlhan, Öğrencilerden Rahim Tuna Zengin, Sinem Ayşe Can ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkan Vekili Osman Arı’yı ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundular.

Belediye Başkan Vekili Osman Arı’nın makamına oturan Öğrenci Ela Atabek “Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum. Tam 99 yıl önce bugün bu topraklar üzerinde artık halkın kendi kendini yöneteceği, yalnız millet iradesinin egemen olacağı bir devletin temelleri atıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve Arkadaşları tarafından T.B.M.M açıldı. Bu kutlu gün ise Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlandı. Millet iradesini hakim kılmada Belediyelerimizin de önemi çok büyüktür. Belediye Başkanı olarak ben; 1 günlüğüne de olsa çocukların daha iyi bir eğitim almaları için okullarımıza gereken her türlü yardımı yapacağıma, her mahallede çocukların eğlenebilecekleri spor alanları, oyun bahçeleri, parklar yapacağıma, yeni okul binaları yapacağıma, hayvan barınakları yapacağıma her mahalleye geri dönüşüm kutuları koyacağıma söz veriyorum. Bende bir Türk çocuğu olarak ülkemi en yüksek medeniyetler seviyesine çıkarmak için derslerime iyi çalışıp, ülkeme faydalı bir insan olacağıma söz veriyorum. Bugün burada bizleri makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekilimiz Osman Arı’ya çok teşekkür ediyoruz”dedi.

Belediye Başkan Vekili Osman Arı ise “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyorum. Dilek ve talepleriniz Belediyemizin gücü ölçüsünde dikkate alınarak yerine getireceğimizi taahhüt ediyor ve bu ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür eder, derslerinizde başarılar diliyorum diyerek öğrencilere Belediyemizin Kültür yayınları olan Güzel Ahlak Yolculuğu ve Peygamberimizden Dini Hikayeler kitabını hediye etti.