Başkan Yaka’ya, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğurlu, Daire Müdürlerinden Fen İşleri Müdürü İsmail Hakkı Harmancı, Emlak İstimlâk Müdürü Yaşar Ali Selçik, İmar ve Şehircilik Müdürü Nejdet Okumuş, Park ve Bahçeler Müdürü Hakkı Ceyhan ve Temizlik İşleri Müdür V. İbrahim Verim eşlik etti.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ziyaret ettiği Kayalı, Yağmapınar ve Yeşilyurt mahallelerinde yaptığı konuşmasında “İlçe merkezine uzak olan dış mahallelerde muhtarlar ve vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Yaka bütün mahallelerimizle istişare içinde olduklarını sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. İnşallah yeni dönem geçtiğimiz dönemden daha gelişmiş olarak tecrübelerimizle, hizmet ağımızla çok daha ileriye gideceğiz.

Başkan Yaka Kayalı Mahalle Muhtarlığına seçilen Muharrem Güdal, Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığına seçilen Erkan Tokay ve Yağmapınar mahalle muhtarlığına tekrar seçilen Vedat Coşarer’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak hayırlı hizmetlerin gerçekleşmesini diledi. Bu vesile ile bizlere teveccüh gösteren tüm hemşehrilerime ayrıca bizleri kendi mekânlarında karşılayan Kayalı Yağmapınar ve Yeşilyurt mahalle muhtarlarına ve mahalle sakinlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. Daha sonra mahalle buluşmaları birlik ve beraberlik mesajları içerisinde son buldu.