Başkan Yaka’ya Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Kurum, Tahir Doğanay  ve Ahmet Uğurlu, Daire Müdürlerinden Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Özcan, Fen İşleri Müdürü İrfan Ceyhan ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Erdoğan Akpınarlı eşlik etti. 

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ziyaret ettiği mahallelerde yaptığı teşekkür konuşmasında “ 31 Mart seçimlerinin kazasız belasız tamamlandığını, halkımızın yeniden destekleriyle ikinci dönemde de, Allah nasip ederse çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Bütün mahallelerimizle istişare içinde olacaklarını, sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. İnşallah yeni dönem geçtiğimiz dönemden daha gelişmiş olarak tecrübelerimizle, hizmet ağımızla çok daha ileriye gideceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Başkan Yaka ziyaret ettiği mahallelerde yeni seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun temennisinde bulunurken hayırlı hizmetlerin gerçekleşmesi için başarılar diledi. Bu vesile ile bizlere teveccüh gösteren tüm hemşehrilerime ayrıca bizleri kendi mekanlarında karşılayan Hotamış,Ortaoba,Kayacık,Küçükaşlama,Sazlıpınar ve Akçayazı mahalle muhtarlarına ve mahalle sakinlerine şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Daha sonra mahalle buluşmaları birlik ve beraberlik mesajları içerisinde son buldu.