İlk olarak verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve eşi ile AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy ve eşi, Süt Birliği Başkanı Mehmet Tartan ve yönetim kurulu üyeleri ile bay-bayan vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Vatandaşlara verilen iftar yemeğinde hurma, zeytin, çorba, imambayıldı, pirinç pilavı, kişniş hoşafı ve diğer içecekler ikram edildi. İftar Çadırına yoğun ilgi göstererek iftar çadırını dolduran vatandaşlar hizmet ve yemeklerden memnun olduklarını dile getirdiler.

Başkan Yaka, Ramazan Ayı boyunca ilk İftar yemeğini verdikten sonra kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından verilecek olan iftar yemekleri Ramazan Ayı boyunca devam edecektir diyen Başkan Yaka;

İlk orucunu iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açarak şunları söyledi: Belediyemiz tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirdiği iftar çadırında yine ilk iftar heyecanını vatandaşlarımızla birlikte yaşadı. İftar Çadırında sıraya girip tabldot yemeğini alan vatandaşlar, iftar saatinin gelmesini büyük bir heyecanla bekledi. Vatandaşlarla birlikte ezanın okunmasını bekleyen Başkan Yaka yemeğini de yine vatandaşlarla birlikte yedi. Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın huzur içinde geçmesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Başkan Yaka "Karapınar Belediyesi olarak, Karapınar da Ramazan'ın en güzel şekilde yaşanılıp, hissedilmesi için bu yıl da örnek organizasyonlar yapmak için çalışmalarımız devam etmektedir. İftar çadırında, iftar sofralarında birlik ve beraberliği sağlarken, Ramazan gecelerinin de ayrı bir neşe içinde geçmesi için değişik organizasyonlarımız olacaktır. 18.05.2018 Cuma günü iftar çadırın da İstanbul Meydan Sahnesi Tiyatro ekibi ve Seksenler Dizisin de yer alan sanatçıları vatandaşlarımızla buluşturarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamış olacağız. Halkımızın Ramazan'ı huzur içinde geçirmeleri ve yaptıkları ibadetlerinin kabul olmasını temenni ediyor ve İftar Çadırımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.