Bugün Türkiye'de 12 milyona yakın emeklimiz bulunuyor. Emeklilere verilen değerin ülkeleringelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerindenbiri olduğunu düşünüyoruz. DenizBank ailesi olarak amacımız, emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretmenin yanında sosyal hayatlarına da dokunmak vebu güzel dönemlerini daha keyifli ve dinamik geçirmelerinisağlamak.
İmzaladığımız protokol kapsamında, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma sözü veren emeklilerimiz 450 TL'ye varan nakit kazanma fırsatı yakalıyor. 
Üstelik emekli tanıdıklarını bankamıza yönlendiren tüm müşterilerimize yönlendirdikleri her emekli için 100 TL nakit hediyeediyoruz.
Kampanyalarımızın yanı sıra emeklilerimiz birçok bankacılık hizmetinde de ayrıcalıklı. Türkiye'deki 704 şubemizden öncelikli hizmet alabilen emeklilerimiz,5bini  aşkınDenizBank ve PTT ATM'sindenayrıca yurtdışında ki tüm banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyor. Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyorlar. İhtiyaç, Taşıt ve Konut kredilerinde indirimli faiz oranları, başka bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve vade avantajlarından faydalanıyor, uzun yıllar çalışıp biriktirdikleri birikimlerine özel mevduat faiz oranı ile daha fazla değer katabiliyorlar.  Ayrıca marka işbirliklerimiz ile emeklilerimiz birçok indirim kampanyasından faydalanabiliyor.
Diğer yandan Türkiye'de sadece emeklilerimize özel tasarlanmış ilk kredi kartı olan Emekli Bonus ile emeklilerimize özel birçok ayrıcalık sunuyoruz. Emeklilerimiz alışverişlerini taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanabiliyor.
Anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapan emeklilerimiz elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarına dönemsel kampanyalarla indirim kazanabiliyor. Eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları ile tesisat arıza, çilingir, cam kırılması gibi durumlarda da birçok avantajlı hizmetten faydalanabiliyorlar. 
Bundan sonra da emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edecek ve emeklilerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet vererek örnek gösterilen bir banka olmayı sürdüreceğiz.Emeklilerimize "Hürmetlerimizle" yaklaşımını benimseyen bir banka olarak büyüklerimizin hayatını Deniz'de güzel kılmak, ilk arzumuz.

DenizBank Perakende Bankacılık GrubuGenel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztür