Merhum Fikret Demirel'in ruhuna düzenlenen iftar yemeğine; Sultan Selim Cami İmam-Hatibi Musa Kazım Mutlusoy ve müezzini Fikret Dilek, Türüdiye Cami İmam-Hatibi Bünyamin Erdal, Emekli İmam-Hatipler Mustafa Atabay, Muhammet Onuk,  Merhum Fikret Demirel'in eski çalışma arkadaşları, akrabaları, komşuları, aile yakınları katıldı.
İftar yemeğinden önce merhum Fikret Demirel'in ruhuna okunan hatim duası Türüdiye Cami İmam-Hatibi Bünyamin Erdal tarafından yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve yapılan yemek dualarının ardından ev sahipleri tarafından ikram edilen yöresel yemekler ile çok sayıda katılımcı dualar işliğinde iftar yaptılar.
Merhum Fikret Demirel'in oğlu ve Belediye Meclis Üyesi Erol Demirel bu konuda şunları söyledi, "İlçemizin örf ve adetlerinin çok iyi boyutlarda olduğunu, düğünde, nişanda halkımız insanlarımızın sevincini nasıl paylaşıyorsa, Cenaze evinde de merhumun yakınlarının acısını yine halkımız taziye ziyaretlerinde bulunarak paylaşmaktadır. Tabi babamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Allah'ın emri doğumda bizim için, ölümde bizler için. Cenazemize katılan, taziye ziyaretlerimize gelen, gelmek isteyip de gelemeyenlere, telefonla acımızı paylaşanlara şükranlarımızı sunuyor ve ayrıca babamız Fikret Demirel'in ruhuna düzenlediğimiz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın.  İlçemizde Örf ve adetlerimizin bu şekilde bir ömür boyu devam etmesini diliyorum."dedi